dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Eerste sport en spelmiddag de Kooy een succes

28 april 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op het sportveld aan de Pieter Zeemanlaan in Papendrecht is op woensdagmiddag 27 april voor de eerste keer een sport en spelmiddag georganiseerd door het wijkplatform, vrijwilligers en de wijkcoördinatoren van de Gemeente Papendrecht.
 
Op deze zonnige middag konden de kinderen van alles doen op sport en spel gebied, voetbal, hoepelen, skippyballen, basketballen, frisbeeën en zelfs een heuse trampoline hielden de kinderen de hele middag bezig.
 
Er waren schmink artiesten van face to feest waar de kinderen zich konden laten omtoveren of een glitter tattoo's konden laten plaatsen en aan versnaperingen was niets te kort met een strippenkaart konden de kinderen gratis allerlei lekkers halen.
 
Kortom een geslaagde middag voor de kinderen en buurtbewoners vertelde dat ze dit initiatief een warm hart toedragen en hopen dat het een jaarlijks terugkerende middag gaat worden.

Foto's: Pieter vd Berg

Deel dit bericht met je vrienden!