dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Speciale koninginnedag voor Bosshardt

1 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Koninginnedag 2011 was een bijzondere dag voor Loes Geuze en de vrijwilligers van wijkcentrum bij Bosshardt. Uit handen van Pieter en Nelleke van den Berg ontving de gastvrouw een compleet pakket sport en spelmateriaal voor het wijkcentrum.
 
Met dit complete sport en spel pakket gaan de vrijwilligers een uitleenpunt openen in het wijkcentrum Bij Bosshardt. Iedere woensdag kunnen kinderen uit de buurt van 13:00 tot 15:00 uur terecht voor het gratis lenen van voetballen, doelen, basketballen, tennisrackets, springtouwen, jeu de boules setjes, frisbee schijven e.d.
 
De uitleen zal door vrijwilligers worden bemand en deze vrijwilligers zullen ook activiteiten met de kinderen gaan organiseren op het grasveld naast het wijkcentrum.
 
Nu het mooie weer aanbreekt is het voor de kinderen fijn dat ze niet alleen binnen kunnen knutselen maar ook buiten activiteiten kunnen doen.
 
Pieter verteld “wij hebben dit materiaal verkregen via het Oranje Fonds met als doel het sport en spel onder de jeugd in de wijk te stimuleren, dit is een leuke manier om dat doel te verwezenlijken. 
 
Loes Geuze is heel erg blij met deze gift en ook met de betrokkenheid van Pieter en Nelleke bij Bosshardt. Denk bijvoorbeeld aan het kerstdiner, wat ze ook dit jaar weer op 14 december zullen organiseren, dat zijn speciale momenten voor wijkbewoners om met elkaar samen te zijn en nieuwe contacten te maken.

Foto: Izaak vd Berg

Deel dit bericht met je vrienden!