dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Roparun Zumbaton wederom groot succes

8 mei 2011 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - Eline Breems en Melani Blokland organiseerden op zaterdag 7 mei samen met Martin Knikker van sportschool Physique voor het tweede jaar een Zumbaton ten bate van de Roparun. Eline Breems zet zich met allerlei acties in voor dit goede doel. Hierdoor krijgt niet alleen de kankerbestrijding een impuls, maar ondersteunt ze ook het Roparun 032 Team van Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Onder leiding van onder andere Melanie Blokland en Tara Verschoor van sportschool Physique hebben ruim 50 volwassenen en 20 kinderen 3 uur lang mee gedaan aan de Zumbaton. De opbrengst wordt woensdag bekend gemaakt op de website van Sportschool Physique.

Voor deelnemers die tijdens de Zumbaton de leukste danskleding droegen lagen er twee dagkaarten klaar voor de Thermen Sauna in Ridderkerk. Jan Kok die vorige jaar gekleed in een schots tenue ook tot de winnaars behoorde viel ook dit jaar weer in de prijzen samen met Marjan van der Mark, Colinda Zwaan, en Nelly. Monique Pohl ontving voor haar verjaardag een roos en een waarbon voor een avondje bowlen.

De organisatie blikt terug op een succesvolle avond en bedankt alle vrijwilligers en bedrijven die belangeloos hebben meegewerkt aan deze avond.

Op www.luxfoto.nl staat een fotoserie van de Zumbaton, deze foto’s kunt u online bestellen en de opbrengst komt geheel ten bate van de Roparun.

Deel dit bericht met je vrienden!