maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Smink verovert schaaktitel

12 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Meinte Smink is clubkampioen geworden bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam. Hij bleef Kees Brinkman nipt voor.

Brinkman ging de laatste speelronde in met een kleine voorsprong. Hij verslikte zich in de slotronde echter in Hans van de Beukel, terwijl Smink overtuigend won van Koert Timmerman. Smink neemt de clubtitel over van Pieter Modderkolk, die wegens studie niet veel meer aan schaken toekomt.

De derde plaats in de clubcompetitie werd een prooi voor Ron Melger. Hij was de enige die dit seizoen van Smink kon winnen. In de laatste speelronde had hij tegen Philip Kraaiveld aan een remise voldoende om zijn derde plaats veilig te stellen.

Remco Schimmel prolongeerde zijn titel bij de jeugd. Nu de competities achter de rug zijn, wordt de speelavond op dinsdag benut voor de zomercompetitie. Ook niet-leden zijn om dinsdag om 20.00 uur welkom in het Denksportcentrum in Papendrecht om vrijblijvend kennis te maken met de schaaksport.

Lees meer over:

schaken clubcompetitie
Deel dit bericht met je vrienden!