Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Dubbelfeest bij VVHP

15 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Zaterdag 14 mei was het dubbel feest bij de Papendrechtse Vereniging Van Hondenbezitters. Op het hondendome van de vereniging aan de Noordhoek vierde men niet alleen het 30 jarig bestaan van de vereniging, maar er was nog een reden voor een feestje want het was namelijk ook 25 jaar geleden dat Arja Smit de vereniging kwam versterken.

Reden voor de clubleden om Arja eens lekker in het zonnetje te zetten en te bedanken voor haar inzet voor de vereniging. Naast penningmeester voor de vereniging is Arja ook trainster van onder andere  sport – spel en cirkeltrainingen.

De VVHP is opgericht in april 1981 met als doelstelling het opkomen voor de belangen van de hond in de samenleving, het bevorderen van de contacten tussen mens en hond d.m.v. het geven van cursussen. Sinds 1995 biedt de vereniging de mogelijkheid te sporten met de hond. Dit is speciaal voor mensen die op een leuke sportieve manier bezig willen zijn met hun hond.
 

Lees meer over:

cursus honden vvhp
Deel dit bericht met je vrienden!