dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Auto op zijn kop als resultaat van rijden onder invloed

16 mei 2011

PAPENDRECHT - Op de Beukmolen heeft op zondagavond 15 mei net voor middernacht een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 31-jarige Papendrechtse bestuurde de auto waarin eveneens een 32-jarige man uit de gelijknamige woonplaats zat. De vrouw reed in de richting van de Molenweg en maakte vermoedelijk een stuurcorrectie nadat zij een auto raakte. Ze belandde aan de andere kant van de weg, schampte een lantaarnpaal waarna de auto op zijn kop terecht kwam en een aantal meters doorschoof. Beide inzittenden konden zelf uit het voertuig komen, de man raakte gewond aan zijn hand, de vrouw bleef ongedeerd.
Agenten lieten haar blazen waarna bleek dat zij ernstig onder invloed achter het stuur had gezeten. De vrouw blies 620 ug/l, haar rijbewijs is ingevorderd.

Lees meer over:

molenweg beukmolen
Deel dit bericht met je vrienden!