maandag 23 november 2020

Alles over Papendrecht

Nieuwe professionele kinderopvang in Papendrecht

17 mei 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Per 1 augustus 2011 opent Kinderopvang Papendrecht de deuren van een flexibel en kleinschalig kinderdagverblijf in Papendrecht. Deze nieuwe aanbieder van professionele kinderopvang komt tegemoet aan de wensen en behoeftes van ouders door het bieden van ruime openingstijden en flexibele opvang.

Het flexibele en kleinschalige kinderdagverblijf, gevestigd aan de Goudenregenstraat 15, is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur. Het kinderdagverblijf start met een baby- en peutergroep. Indien er vraag naar is, zal er ook buitenschoolse opvang aangeboden worden.

Er worden verschillende soorten opvang aangeboden. Hele- en halve dagopvang, opvang op wisselende dagen en tijden en incidentele opvang. ’s Middags krijgen de kinderen een warme maaltijd.

Voor meer informatie, zie www.kinderopvangpapendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!