woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Ferry Somogyi op de Papendrechtse kermis

22 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Waren het op woensdag 18 mei de Papendrechtse wethouders die de kermis op een spectaculair wijze openende, op zaterdag avond 21 mei was de afsluiting in handen van niemand minder dan Ferry Somogyi bekend uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Ferry was op uitnodigding van de kermis directie naar Papendrecht gekomen om handtekeningen uit te delen aan het publiek. In grote getallen kwam het publiek hierop af voornamelijk de jeugd maar ook oudere die de serie vanaf dag één volgen stonden in de lange rijen tussen de attracties om een handtekening van hun ster te bemachtigen.

Meer foto's op www.luxfoto.nl wil het meisje op de foto zich even melden via info@luxfoto.nl

Lees meer over:

markt kermis
Deel dit bericht met je vrienden!