woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Kent u dit kunstwerk?

23 mei 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - In Papendrecht is veel kunst, alleen zijn niet alle kunstwerken even makkelijk te vinden of goed zichtbaar vanaf de openbare weg. Gemeente en Stichting Culturele Raad werken aan een nieuwe kunstroute (wandel- en/of fietsroute) in Papendrecht.

Zij inventariseren daarom waar zich in Papendrecht bekende én onbekende kunstwerken bevinden in de publieke ruimte of op particulier terrein. Kent u zo’n kunstuiting die de moeite waard is om in de kunstroute op te nemen en zo voorbijgangers op te attenderen? Meld deze dan aan onder vermelding van locatie, eventueel de kunstenaar en eventueel een foto. Mail uw inzending vóór 1 juli naar j.mol@papendrecht.nl

Lees meer over:

kunst crp
Deel dit bericht met je vrienden!