dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Gemeente stopt met bijdrage jongerenwebsite Cilio

25 mei 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Het college van B&W heeft besloten dat de jaarlijkse bijdrage aan de op de jeugd gerichte website cilio.nl wordt gestopt.

De verwachte gevolgen van afschaffing zijn zeer beperkt, want slechts 4 tot 6% van de Papendrecht jongeren kijkt weleens op de website, blijkt uit onderzoek. Verder zijn de activiteiten die Cilio voor de Papendrechtse jeugd organiseert minimaal.

De website cilio.nl is inmiddels niet meer bereikbaar.

De oorspronkelijk doelstelling was:
Cilio is een eigentijds en interactief internetplatform van alle Drechtstedengemeenten waarbij participatie en bereik voorop staan. Cilio combineert een informatieve site met de functionaliteiten van een community. Cilio richt zich op jongeren en jongereninstanties (onder meer: school, sport, horeca, zorg) in de directe leefomgeving.

Voor meer informatie, zie ook www.idordt.nl/is-cilio-nu-echt-dicht

Lees meer over:

drechtsteden jeugd cilio
Deel dit bericht met je vrienden!