maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Veel schade aan bouwcontainer door buitenbrand

27 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Donderdag in het begin van de avond werd de brandweer van Papendrecht opgeroepen voor een buitenbrand aan de Zuidkil in Papendrecht. Korte tijd later werd er middelbrand gemaakt in verband met de waterwinning. Op de Zuidkil stond een stapel pallets in brand tegen een bouwcontainer. De bouwcontainer was zo heet geworden dat ook de inhoud vlam gevat heeft. In de container stonden verschillende materialen/machines voor stratenmakers die in de nieuwe wijk bezig zijn. De meeste materialen zijn verloren gegaan. De brandweer heeft de brand met twee stralen lage druk geblust en met een riek de stapel pallets uit elkaar getrokken om de brand goed af te blussen. De eigenaar van de container kwam zijn schade opnemen samen met de gemeente.

   
   

Bovenste foto's: Laurens van Uden 
Onderste foto's: Pieter vd berg

Lees meer over:

brand zuidkil
Deel dit bericht met je vrienden!