zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Bouw sportcentrum gegund aan bouwbedrijf Pellikaan

27 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op 24 mei 2011 heeft het college van Papendrecht besloten om de bouw van het nieuwe sportcentrum aan de Lange Tiendweg te gunnen aan Pellikaan Bouwbedrijf BV uit Tilburg.

Dit besluit is de afronding van een intensief beoordelingstraject in het kader van de Europese aanbesteding. Vier plannen voor het nieuwe sportcentrum zijn beoordeeld en gewogen. Het plan van Pellikaan voldeed het best aan de vooraf gestelde criteria.

Het nieuwe sportcentrum vormt een belangrijk nieuw element van het sportvriendelijke Papendrecht. Het zal bestaan uit een dubbele sporthal, een binnenzwembad en een buitenzwembad met ligweide. Op basis van de nu bekende planning start de bouw in 2012.
Over enkele weken zal meer informatie gegeven worden, onder andere in de vorm van een nieuwsbrief. Op dit moment kan nog geen inhoudelijke informatie over de bouwplannen gegeven worden in verband met noodzakelijke procedures rond de aanbesteding.
Meer informatie over (de voorgeschiedenis van) het nieuwe sportcentrum is te vinden op www.papendrecht.nl/sportcentrum.

Lees meer over:

sportcentrum lange tiendweg
Deel dit bericht met je vrienden!