dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Oranje-Nassauschool korfbalkampioen met oudste kinderen

31 mei 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op woensdag 18 mei jl. was weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, georganiseerd door PKC. De Oranje-Nassauschool was dit jaar dik vertegenwoordig met maar liefs 3 zeer enthousiaste teams.

De kinderen uit groep 3/4 hadden onder de bezielende leiding van coaches Jeannette en Saskia 3 wedstrijden gewonnen en helaas de laatste wedstrijd verloren. Desalniettemin behaalde ze een prachtige 2e plaats waarbij natuurlijk een hele mooie beker hoorde. Een heel mooi resultaat waar de coaches heel trots op waren. In de categorie 5/6 werden 2 wedstrijden gewonnen en bij 2 wedstrijden had de
tegenstander net iets meer geluk. Hierdoor werd een 3e plaats in de poule gehaald.

Net te weinig punten voor een beker maar toch waren coaches Joyce en Joke blij met deze prestatie want er werd heel goed gespeeld door dit team. En dan het ‘dreamteam’. Hoge verwachtingen maar zouden deze worden waargemaakt? Dat gebeurde zeker, want het team kwam in de finale. Onder luide aanmoediging van alle andere kinderen van de Oranje-Nassauschool en de ouders

werd het een spannende finale die voor een enkele ouder soms te spannend werd. Het ging aardig gelijk op en met nog een enkele minuut te spelen was de stand 3-3 en in de allerlaatste minuut scoorde de Oranje-Nassauschool en won dus deze finale en werd eerste met dank aan de coaches Esther en Corina. Het een gezellige en sportieve middag waarbij de Oranje-Nassauschool nog even liet
zien wat saamhorigheid is.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!