zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Marga Rietveld behaalt vierde plaats verkiezing Onderneemster van het Jaar

1 juni 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Marga Rietveld uit Papendrecht heeft de vierde plaats behaald in de "Onderneemster van het Jaar" verkiezing.  Via de website van Prosche en Ondernemen was het mogelijk een stem uit te brengen op één van de vijftig genomineerde onderneemsters. In totaal zijn er 26.000 stemmen uitgebracht en Marga had uiteindelijk 8% daarvan.

Voormalig premier Jan Peter Balkenende reikte op 25 mei de prijzen uit.

De winnares was Gervaise Coebergh van adviesbureau Coebergh Communicatie en PR. Zij haalde bijna 20% van de stemmen.

Marga Rietveld bedacht de Nationale Echobon, vanuit haar eigen Echopraktijk, waar ze de mogelijkheden zag voor dit product. Inmiddels heeft Prenatal de bon opgenomen en is er belangstelling vanuit het buitenland. In Engeland wordt de bon inmiddels verkocht als Ultrasound Voucher.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!