zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Vier meiden geslaagd voor een jeugd EHV examen bij het Rode Kruis Papendrecht

3 juni 2011

PAPENDRECHT -Dinsdagavond werden de examens afgenomen voor de jeugd EHV (Eerste Hulp Verlener) opleiding. Het afgelopen seizoen kregen deze vier meiden les van een aantal vrijwilligers van de afdeling waaronder Stanley (links) en Laurens (rechts) op de foto.

Vorige week moesten de meiden hun theorie examen afleggen en afgelopen dinsdagavond mochten ze hun handelingen die ze geleerd hadden in de praktijk laten zien aan een examinator. Alle vier de examenkandidaten hebben hun diploma behaald. De examenkandidaten waren van links naar rechts op de foto: Sylvana, Martine, Eloise en Chariska.

In oktober start het Rode Kruis weer een nieuwe jeugd opleiding in het Rode Kruis gebouw aan de Duivenstraat in Papendrecht

Foto: Marjolijn Mellegers

Deel dit bericht met je vrienden!