vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

64% Boskalis aandeelhouders kiest stockdividend

8 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakt bekend dat 64,31 procent van de aandeelhouders heeft gekozen voor een dividend in de vorm van gewone aandelen. Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 2.497.479 nieuwe gewone aandelen uit. Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam. Deze toelating zal op 8 juni 2011 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 103.471.742. Uit artikel 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht vloeit voort dat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met de toelating.

Lees meer over:

Boskalis
Deel dit bericht met je vrienden!