woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior verzamelt spullen voor grootse rommelmarkt

8 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 september as. zal muziekvereniging Excelsior Papendrecht weer de jaarlijkse rommelmarkt / fancy fair houden, altijd een grootse en gezellige happening.

 
Al sinds jaar en dag verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op deze rommelmarkt te koop aan. Van speelgoed tot antiek, boeken en CD’s, elektrische apparatuur en kleding. Heeft u bruikbare spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u die op zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 12.00 uur bij Excelsior afgeven. Excelsior is gehuisvest aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht; op deze locatie zullen de spullen worden ingezameld en hier zal ook de rommelmarkt worden gehouden.
 
Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Lees meer over:

rommelmarkt excelsior
Deel dit bericht met je vrienden!