zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Robin Matena toernooi

13 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 11 juni organiseerde Wim Erkelens voor de vijftiende keer het Robin Matena Bokaal rolstoel voetbal toernooi in sporthal de Laaght in Papendrecht.
 
Dit is een jaarlijks terugkerend sportevenement met VVV Papendrecht en Evergreen On Wheels. Tijdens dit evenement wordt geld opgehaald voor onder andere Stichting On Wheels. Om 10.30 uur opende wethouder Kees Koppenol het toernooi waaraan dit jaar 16 teams deelnamen.
 
Ook dit jaar gaat het grootste deel van de opbrengst naar de Stichting On Wheels, Stichting Duchenne Parent Projes en Duchenne-patiënt Robin Matena zelf.
 
De wedstrijden werden gespeeld onder de deskundige leiding van oud betaald voetbal scheidsrechter Henk van Ettekoven. Vervolgens werden om 17:00 uur door Oud keeper Hans van Breukelen de prijzen uitgereikt aan de winnende teams. De 1e prijs ging naar het team Evergreens on Wheels Handmatig en de 2e prijs was voor Evergreen on Wheels Elektrisch. De 3e prijs kende Hans van Breukelen toe aan iedereen die mee gedaan heeft aan dit sportieve evenement.

Lees meer over:

rolstoel voetbal de laagt
Deel dit bericht met je vrienden!