maandag 19 april 2021

Alles over Papendrecht

De toverspiegel in theater De Willem

14 juni 2011

PAPENDRECHT -Zaterdag 25 juni a.s. vindt er ’s middags (14.00 u) en ’s avonds (19.30 u) een leerlingen voorstelling plaats van Balletschool Patty Kemper in Theater De Willem. Het laatste halfjaar is er flink gerepeteerd, hard gewerkt aan de decors en zijn er veel mooie kostuums gemaakt… Het verhaal van de “toverspiegel” wordt gedanst en uitgebeeld door leerlingen in de leeftijd van   4 tot 40+ en is verrassend leuk voor jong en oud.

Het is voor Patty Kemper de 6e keer, dat zij een dergelijke uitvoering organiseert, waarbij zij de algehele leiding voor haar rekening neemt en daarbij uiteraard gesteund wordt door een fantastisch team.

De avondvoorstelling is reeds uitverkocht; voor de middag voorstelling  zijn nog kaartjes (€ 12 inclusief programmaboekje) verkrijgbaar op zaterdag 18 juni van 15.00 – 16.00 uur in Theater De Willem of vóór de middagvoorstelling (vanaf 13.30 uur).

Deel dit bericht met je vrienden!