Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Pim wint tafeltennisfinale Oranje-Nassauschool

15 juni 2011

PAPENDRECHT - Op woensdag 15 juni werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht de 33e jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 6 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard getraind en er zijncompetitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen.

De finale werd gespeeld  tussen Wesley, Pim (groep 8) en Martijn (groep 7). Wesley en Pim bleken voor Martijn (groep 7) te sterk te zijn, waardoor Martijn een goed verdiende derde plaats veroverde. Wesley en Pim moesten vervolgens strijden voor de 1e of 2e plaats. Uiteindelijk was het Pim die de felbegeerde 1e prijs in ontvangst mocht nemen. De finalisten werden traditiegetrouw aangemoedigd door hun medeleerlingen. Het was weer een spannende wedstrijd.

Deel dit bericht met je vrienden!