Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden op verdenking van koperdiefstal

15 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Een 22-jarige Papendrechter is op dinsdagavond 14 juni na een flinke achtervolging aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Twee agenten zagen de man omstreeks 23.30 uur op de Weteringsingel met een maatje fietsen. Eén van de twee droeg elektriciteitskabels bij zich. Bij het zien van de politie gingen de twee er als een haas vandoor.
De Papendrechter maakte daarbij ineens een scherpe bocht en belandde tegen de motorkap van de politiewagen en kwam ten val. De verdachte ging er te voet verder vandoor.
Na een achtervolging van enkele minuten konden de agenten de man aanhouden op de Muilwijckstraat. Zijn maatje werd niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van het koper en de eveneens vermoedelijk gestolen fiets.

Deel dit bericht met je vrienden!