maandag 19 april 2021

Alles over Papendrecht

Open toernooi 2011 bij PTC

19 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend begon op Slobbengors in Papendrecht het jaarlijkse terugkerende open tennistoernooi  van PTC.
Het toernooi mag zich elke jaar in grote belangstelling verheugen. Het aantal inschrijvingen is dit jaar zelfs 20% hoger dan in 2010.

Het deelnemersveld is evenals andere jaren weer zeer interessant. De winnaar van vorig jaar in de hoogste categorie bij de heren, PTC-er Jan Koppenol, zal zijn titel met verve gaan verdedigen tegen sterke tegenstanders uit de regio.

In vrijwel alle categorieën vanaf categorie 4 worden wedstrijden gespeeld zowel in de heren, dames als gemengd. Naast de wedstrijden worden ook activiteiten georganiseerd zoals een barbecue in het slotweekend van 2 en 3 juli.

Het toernooi wordt gesponsord door 2 bekende Papendrechtse ondernemers: Autobedrijven van Wijngaarden en Schildersbedrijf Groen.

Het sportpark is gedurende deze week en het slotweekend gratis toegankelijk voor supporters en andere tennisliefhebbers. Zonnig weer lijkt gezien de voorspellingen gegarandeerd.

Voor vragen of verdere informatie kunt u zich wenden tot de toernooicommissie
via e-mailadres: ot@ptc-papendrecht.nl

Lees meer over:

toernooi ptc
Deel dit bericht met je vrienden!