zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht opgeschrikt door tweede woningoverval

19 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Bij een woningoverval in Papendrecht is vrijdagavond een man lichtgewond geraakt. Rond tien uur belden drie mannen aan bij het huis aan de Wilgenhof, waarna ze direct de woning binnenstormden.
Gijs van Nimwegen, politiewoordvoerder verteld dat er in de woning een handgemeen heeft plaatsgevonden, de bewoner is daarbij lichtgewond geraakt en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Zijn echtgenote liep licht letsel op aan haar been en verkeerde in shock toestand maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of en wat de overvallers buit hebben gemaakt. De kinderen, twee zoons, die zich eveneens in de woning bevonden zijn tot zover nu bekend is ongedeerd gebleven.

Van de daders ontbreek nog ieder spoor, wel is bekend dat het om drie daders gaat en dat ze zijn gevlucht in de richting van de Platanenlaan.

Dit is de tweede overval in Papendrecht binnen één week want vorige week nog werden een 61-jarige man uit Papendrecht en zijn 60-jarige echtgenote slachtoffer van een overval in hun woning aan de P.S. Gerbrandystraat.

Foto's: luxfoto 

Lees meer over:

overval woning Wilgenhof
Deel dit bericht met je vrienden!