Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

College bezoekt De Kooy en Oostpolder

19 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Een flinke regenbui dreigde roet in het eten te gooien, maar ondanks een kort oponthoud kon het bezoek van het college aan de wijken De Kooy en Oostpolder gewoon doorgaan. Per fiets leidde Aad Westerbeke, voorzitter van het wijkplatform, het college en de overige gasten per fiets door beide wijken.

Onderweg werden de collegeleden enkele malen aangesproken door bewoners die zaken wilden voorleggen, zoals onveilige verkeerssituaties en overlast in de wijk. Leden van het nieuwe activiteitencomité vertelden dat zij op 7 september in de wijk een Oudhollandse spelletjesmiddag gaan organiseren.

Wethouder wijkgericht werken Wilco Scheurwater is enthousiast over het bezoek: 'Heel goed dat een grotendeels vernieuwd wijkplatform dit georganiseerd heeft. Ik hoop dat de collegeleden tijdens volgende wijkbezoeken nog meer inwoners zullen spreken. Het college hoort graag de verhalen van mensen en dan ma akt het niet uit of het klachten of goede ideeën zijn.'

De fietstocht werd afgesloten bij tennisvereniging TOP, waar de vernieuwde accommodatie werd bewonderd: TOP is een van de bloeiende (sport)verenigingen in Papendrecht.

Lees meer over:

Oostpolder de kooy
Deel dit bericht met je vrienden!