zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Zomerfeest Oranje-Nassauschool: muziek en dans

20 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Vrijdag 17 juni stond hield de Oranje-Nassauschool haar jaarlijks zomerfeest. Dit jaar stond in het teken van muziek en dans. De groepen van de onderbouw maakten hun eigen muziekinstrumenten en versierden t-shirts om vervolgens met elkaar een optocht door de wijk te houden. Zij werden daarbij begeleid door twee muzikanten van Excelsior.

De midden- en bovenbouw van de school kregen workshops. Kinderen konden zich inschrijven voor zumba, streetdance, stijldansen, ballet, decor bouwen en kleding maken. Aan het eind van de ochtend werd alles aan elkaar gepresenteerd op het plein, in het decor van de decorbouwers. Natuurlijk was er tussendoor ook tijd voor een heerlijke versnapering. Tussen de natte donderdag en zaterdag was vrijdag 17
juni droog met zo nu en dan een streepje zon. Het was een succesvolle en geslaagde dag!

Deel dit bericht met je vrienden!