zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Geslaagden Willem de Zwijger College

20 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Mavo Theoretische leerweg
Eline van Assenderp, Asma Attrach, Youssef Azahaf, Yasmina Banouss, Bart van den Berg, Maarten Ruben Corné van den Beukel, Laura Michelle Bingley, Megan Frances Blokland, Jamal Boussenaf, Atahan Cabri, Dion Thierry van Dieren, Hatice Erdogan, Nazire Erdogan, Yirikoro Diop Fall, Robin Marc Geilen, Lars van der Giessen, Jeanette Groenendijk, Michael Groenendijk, Gerrit Minnekus de Groot, Cherelle Haak, Mike Hagendoorn, Shannon Hoogendoorn, Liza Roxanne Houtbraken, Yun Mai Hu, Nikki IJpelaar, Meryem Imrem, Rona Fleur Jaspers, Mandy Jongeneel, Sabrina Jongenotter, Adem Kutsal Kanlioglu, Rachel Namara Kik, Matthijs Gerwin Leon Kleijwegt, Beatrijs Maria Kok, Dennis Kok, Nicole Elizabeth Sijgje de Koning, Odette Celestine Kooderings Clémens, Robin Cécile Lap, Robin Jan Hendrik ter Meer, Tim Krijn Muilwijk, Dennis Peter Nijveld, Moniek van Oudgaarden, Roos Overgaag, Demy Pieters, David Johan Prince, Jeffrey Prins, Ramona Cornelia Louisa Riepsaame, Margo Rietveld, Twan Schotting, Shirin Ravenna Stout, Rowan Teeuw, Claudia Johanna van Tilborg, Mats Wilhelm Anthonie Vermeij, Jez Corneille de Vos, Amber Eva Wennekes, Marvin Dane Willemse, Manuela Teresa Zajk, Manon van Zoest

Gemengde leerweg
Jose Antonio Ferrezuelo Valderrama, Max Paul Eduard de Groot, Arie Harteveld, Mario Hertstein, Kevin van den Heuvel, Henriëtte Hajar Jonker, Justin Mathew de Koning, Stefano Dominique de Koning, Sabine Molendijk, Danny Nout, Sjoerd Waardenburg, Kevin Willemse

Kaderberoepsgerichte leerweg
Yoran Jószef Almádi, Nick Brouwers, Steven Alexander Maria Dolk, Reinier Erkelens, Mike Franken, Brian Groen, Dennis van Heteren, Marco Gerard Kruts, Sonny Antonius Lasschuit, Jessie de Mol, Rick Sieses, Jordy Smit, Danny van Vliet

Basisberoepsgerichte leerweg
Tony de Keijzer, Brian Moret, Mabiala Nzita, Cihan Özbasi, Melissa Corina Willems

HAVO
Bergem Alioglu, Norina Bendenia, Leroy Wesley Benschop, Inge Bezemer, Lize Bezemer, Aziz Bousmaha, Reamon Bouter, Kelly Buijk, Nanco Commandeur, Eva Ruth Cronie, Anouk Marijke Sophia Dautzenberg, Feyza Denizli, Mariam Fagrouch, Schoeib Gholami, Larissa Groen, Ricky Michel Hardeman, Nanne Hartog, Thijs de Heer, Evert Jan Heilema, Jennifer Jane van Hemert, Liona Elizabeth Henzen, Lars Hofman, Jethro Robin van Hulst, Bryan Dick Kik, Robin Jan-Pieter Klaaijsen, Kaylee Kolenbrander, Michelle van Kranen, Alexander Kros, Casper Kornelis Kühne, Patrick Kunst, Camille Vivienne Leenheer, Xavier Guillaume Leenheer, Maaike van Leeuwen, Anoeska van der Linden, Nick van der Linden, Tom den Ouden, Cornelia Lemke van der Padt, Tjesse Ward Parel, Margretha Adriana Peet, Nikki Ciarán Plomp, Romana Sonia van Poelje, Michiel Pons, Mihnaz Adnan Ramadan Mohamed, Bianca Roeleveld, Marvin Roest, Robbert de Rooij, Sanne Annechina de Ruiter, Maureen Schellaars, Elisabeth Mia Slotboom, Stefan Johan Koen Sluimer, Yenthe Maria Stuurman, Laura Romana Tor, Seval Torun, Johan Cornelis Anton Uijlenberg, Johanna Paulina van Veen, Kirsten Verschoor, Iris Vogel, Jesse de Waard, Roman Wahidi, Alice Elisabeth van Weenen, Michelle Simone Westra, Paulina Julia Zajk, Lotte Caroline de Zeeuw

Atheneum
Kadir Akçay, Everdina Huigerina Laurentia Bakker, Josephine Elisabeth Bergmans, Lisa Anne Boer, Mark van der Boor, Nick Levi van den Bos, Daphne Bot, Mohammed Boudjemaoui, Laurens Matthijs van den Broek, Angela de Bruin, Seyyid Çakir, Catharina Willemina Priscilla Clement, Danielle van Duin, Patricia Janna Duis von Damm, Bart Geert Entink, Ramon Goedhart, Annemieke de Groot, Margaretha Louise Harteveld, Laura van der Hel, Rick van der Hel, Vicky Hokken, Julia Hubers, Roelant Knauff, Niels Pieter Boudewijn Kramer, Erik Kroon, Anne Marijke van der Kuijl, Cornelia Maria Lieftink, René van Meerkerk, Judith Middelkoop, Lizzy Verena Maxine Munnik, Renate Ouderkerk, Heidi Rijsdijk, Yannick Ritmeester, Tim van Stek, Jessica Diandian Tipker, Rico Tubbing, Joost Verduijn, Tara Visser, Willem Sebastiaan Vonk, Tim Vos, Ricardo Cornelis Henricus Wennekers, Nick van der Wouden

Gymnasium
Joshua Anspach, Lars Etiënne Benthin, Milou den Besten, Ariane de Boom, Ferdinand Christianus Maria de Coninck, Lorenzo Samir Essoussi, Filip Ferenc, Richard van Huissteden, Raoul Eduard de Jonge, Katinka Mariska Kalkman, Stijn Naus, Thijs Nuis, René aan de Wiel

Lees meer over:

geslaagden
Deel dit bericht met je vrienden!