vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

Bewoners De Markt genieten van Hollandse Nieuwe

20 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Bewoners van woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht  hebben afgelopen week genoten van de eerste Hollandse Nieuwe. In samenwerking met de plaatselijke Jumbo-supermarkt werd een haringparty georganiseerd. Alle bewoners van deze Rivas-locatie kregen verse haring en een klein glaasje bubbels.

Herinneringen
Bij de bewoners vond de haring gretig aftrek. ‘Onze bewoners weten wel wat lekker is’, vertelt Nicole van den Dool, cateringmedewerker bij De Markt. ‘Voor veel van hen roepen smaken en geuren herinneringen op. Het is mooi om te zien dat ze deze al haring happend met elkaar delen. Het plezier straalde er gewoon vanaf.’

Aandacht voor seizoenen
De haringparty sluit prima aan op het huidige seizoen. ‘We proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende seizoenen’, gaat Nicole verder. ‘Zo brengen we de diversiteit hiervan ook een beetje binnen.’ Smakelijk eten is ook een van de componenten van Planetree. Rivas werkt volgens de principes van Planetree om zo mensgerichte zorg te bieden. Andere componenten hierin zijn onder andere aandacht voor kunst en cultuur en wonen in een prettige omgeving.

Lees meer over:

haringparty de markt
Deel dit bericht met je vrienden!