woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Reünie Willem de Zwijger College i.v.m. 50-jarig jubileum

21 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Dit komende schooljaar 2011/2012 bestaat het Willem de Zwijger College 50 jaar. Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom organiseren wij in samenwerking met 123Reünie een grote reünie op zaterdag 17 september a.s.

Het Willem de Zwijger College is in 1961 begonnen als het Willem de Zwijger ULO en in de loop der jaren uitgegroeid tot een scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. In 1993 is de Willem de Zwijgerscholengemeenschap samengegaan met het Alblas College (vbo en mavo) uit Alblasserdam en de Giessenmondeschool (mavo) uit Hardinxveld-Giessendam.

Na deze fusie ontstond er één grote en brede openbare scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium: het Willem de Zwijger College.

Deze reünie is bedoeld voor alle oud-leerlingen en oud-personeelsleden van het Willem de Zwijger College, maar ook oud-personeelsleden en oud-leerlingen van de Koningin Wilhelmina Mavo, de LTS en het latere Alblascollege te Alblasserdam, de Openbare Mavo en later de Giessenmondeschool te Hardinxveld-Giessendam zijn van harte welkom!

Deze reünie zal op de hoofdvestiging van het Willem de Zwijger College te Papendrecht plaatsvinden.

U kunt zich aanmelden via de website www.willemdezwijger50jaar.nl Tevens vindt u daar ons gastenboek en verder informatie.

Tenslotte: ……zegt het voort…….zegt het voort…!

Graag tot ziens op de reünie!

Lees meer over:

Willem de Zwijger College
Deel dit bericht met je vrienden!