woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Deelnemers LOC behalen lasdiploma

22 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Het was woensdag een spannende dag voor een aantal deelnemers van het LOC West Alblasserwaard in Papendrecht. Vier deelnemers van verschillende scholen hadden het afgelopen schooljaar laten zien dat ze, met een hoop oefenen en grote inzet, het lasdiploma elektrisch lassen niveau 1 zouden kunnen behalen.

O.l.v., een speciaal door Visser & Smit Hanab vrijgemaakte, leermeester lassen hebben Dylan (medewerker VSH), Mehdi (deelnemer Da Vinci College), Lorenzo
(leerling Griendencollege), Jesse (leerling Pro De Sprong) de afgelopen twee maanden nadrukkelijk naar het examen toegewerkt. Ze volgden een speciaal programma en kwamen, ook buiten de schooltijd, naar het LOC om te oefenen.Afgelopen maandag werden de examenwerkstukken door de examinator van het NIL gestempeld en woensdag werd het werkstuk gemaakt en door de examinator beoordeeld, met een uitstekend resultaat. De heren zijn geslaagd.

Dit succes is wederom een bevestiging van het unieke concept van het LOC West Alblasserwaard, waar vier scholen uit de regio nadrukkelijk samenwerken met het bedrijfsleven en het leren in de beroepspraktijk plaats vindt. Vier jongeren van verschillende scholen, die tegelijkertijd les krijgen van een ervaren lasser uit de praktijk. Kan het mooier?

foto: v.l.n.r.: Dylan, Lorenzo, Mehdi, Jessy met het examenwerkstuk

Lees meer over:

loc lasdiploma
Deel dit bericht met je vrienden!