vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vleesdief betrapt door agenten

23 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag 23 juni omstreeks 00.45 uur een 17-jarige jongen uit Papendrecht op heterdaad aangehouden toen hij uit een koelcel van een slagerij aan de Markt vlees wilde stelen. Bij het zien van de agenten zetten de jongen het op een lopen en kon kort daarna worden aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de koelcel was opengebroken en in een winkelwagentje tientallen kilo’s duur vlees klaar was gezet om te worden meegenomen. Ook bij een vleesverwerkingsbedrijf aan de Rivierdijk in Sliedrecht bleek vannacht te zijn ingebroken en vlees weggenomen. Beide zaken hebben aangifte gedaan, de politie stelt een onderzoek in. 

Lees meer over:

aangehouden de markt
Deel dit bericht met je vrienden!