zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Bosshardt neemt afscheid van Loes Geuze

24 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Donderdag 23 juni hebben buurtbewoners, samenwerkingspartners en genodigden afscheid genomen van Loes Geuze, gastvrouw van Bosshardt Papendrecht.
Loes heeft zich vele jaren ingezet voor het Leger des Heils in Dordrecht en het afgelopen jaar heeft ze vanuit het niets een bruisend Bij Bosshardt gebouwd in Papendrecht.

Gelukkig vertrekt ze niet helemaal bij het Leger des Heils want Majoor Loes gaat trouwen, wonen en werken als korpsofficier in Engeland.

Vanmiddag was niet alleen haar afscheid maar iedereen kon ook direct kennis maken met haar opvolgster Lisanne Vader. Voor vele is Lisanne geen onbekend gezicht want ze is de dochter van Loes. Lisanne, die ook al langere tijd werkzaam is binnen het Leger des Heils neemt de taken van haar moeder over en krijgt daarbij ondersteuning van Meike Steenis die helaas niet aanwezig kon zijn.

Moeder Loes overhandigd vol trots de sleutel van het pand Bij Bosshardt aan dochter Lisanne en wenst haar heel veel succes toe bij het verder uitbouwen van het wijkcentrum aan de Staringlaan in Papendrecht.

Foto: luxfoto

Lees meer over:

bosshardt papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!