zaterdag 15 mei 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagden C.S.G. De Lage Waard

24 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs
Alblasserdam: Lisanne Baas, Sharon Boon, Thim Donkervoort, Nick Dovianus, Kosta Eftaxias, Jannick Flach, Merel van Griethuijsen, Michel van der Hoeff, Kim Kruizinga, Jasper Nuninga, Michel de Ruiter, Koen Smit, Lisa Stam, Tessa Steehouwer, Robbert-Jan Torn, Jeroen Verloop, Lise van Wijk,
Bleskensgraaf ca:  Koen Maaskant, Daniël Schotanus, Joost Smit,
Dordrecht: David Geerars,
Hardinxveld-Giessendam: Dennis Eikelenboom,
Nieuw-Lekkerland: Dorine den Besten, Susan de Graaf, Ariene Krijger, Calvin van der Wolk,
Oud-Alblas: Samantha van Dalen,
Papendrecht: Jeroen Breems, Kim Brouwer, Larissa Dubbeldam, Kira Groeneveld, Robert Klomp, Rebecca Knobbe, Chantal de Koning, Bart Mostert, Wouter Oosthoek, Annemijn Pasman, Priscilla van der Perk, Esther Roelofs, Gea Salentijn, Sanne Snoep, Lisanne Stavast, Ingrid Teeuw, Miriam Uittenbogaard, Thijs Verheul, Chantal Verhoeve, Nicky Visser, Irene Vos,
Sliedrecht: Robbert Bakker, Anne van den Berg, Anne Bijlsma, José van Genderen, Arina den Hertog, Frank van 't Hoff, Coralie van der Kooij, Suzan Kraaijeveld, Berith van Pelt, Alisina Qasemyar, Pieter Vermaas, Ruud Versteeg, Maria Verwoerd, Marcella Willemsen, Linda de Winter, Mark Zoutendijk,
Streefkerk: Thijs Amersfoort

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg
Alblasserdam: Serhat Aktemur, Sylvano Buizert, Seda Çakici, Sharon van Dalen, Samantha Flach, Buket Orçan, Brwa Rashid, Glenn Schaddelee, Naomi Scheidelaar, Marco Streef, Esmeralda Versluijs, Tiffany Visser, Adrian Vos, Emma van Westrenen, Chantal van Wijngaarden,
Dordrecht: Timo Helmstrijd, Cynthia Kramer, Rakeshkumar Ramsoekh, Keley Schwickard,
Lekkerkerk: Jonathan den Ouden,
Mookhoek: Lisa de Jonge,
Oud-Alblas: Rob Breedveld, Remco van der Burgh, Annemieke Meerkerk, Annemarie Swijnenburg,
Papendrecht: Jasmina Ajetovic, Sharon Amatsetam, Maartje Beeftink, Jesper de Block, Daphne Boons, Rick Brand, Tim Cornelissen, Roy Doorn, Iza Everts, Ricardo Hartmeijer, Sabine Janssen, Jeanine Knoppers, Elisa Kuilder, Rens de Lange, Herman Mouhiddine, Mike Nievaart, Fahima Omar Mohammud, Cherelle van Oorschot, Melissa Selis, Rob Stabel, Warvin Tarik Muhamad, Michelle Turenhout, Remco van der Veer, Anouka Wijnholds, Christina de Zwart,
Wijngaarden zh: Melani Verhoeven

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg - Leerwerktraject
Papendrecht: Cornelis Baan, Stan Blokland, Anysa Driesman, Diman Hassan Abbas,
Sliedrecht: Jantine Breedveld, Sharona de Goeij, Ridvan Kara,
Zwijndrecht: Stephanie van den Bosch

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg
Alblasserdam: Willemijn Boshuizen, Cynthia van Dijk, Jessie Ham, Kevin Kleinjan, Kimberley Kleinjan, Joyceline van Ommen, Richard Saarberg, Judith Timmermans, Mitchel Vercouteren,
Dordrecht: Dylan Bax, Cassandra Bravenboer, Melissa Potse, Linde Pruis, Jochem Tas, Larissa van Tiel,
Nieuw-Lekkerland: Kevin den Boef,
Oud-Alblas: Marleen Bot, Lotte van Hattem, Patricia Verheij,
Papendrecht: René van Bennekom, Mirelle Bergers, Eline Boot, Kirsten Contant, Niels Crooswijk, Lennart van Dalen, Melvin van Driel, Marijn van Engelen, Bob van der Geer, Elles Hartog, Tiffany den Hartog, Thymo van Hattem, Demi Hillenaar, Thomas de Jong, Michelle Klazema, Jeffrey de Klein, Larissa de Knecht, Virginie Kooijman, Sharon Schuil, Kimberly van Vianen, Samantha van Vianen, Karim Yafrah,
Ridderkerk: Cheyenne van Kerckhoven,
Sliedrecht: Nikita Ouwerkerk, Roel van der Vliet

VMBO Theoretische Leerweg
Alblasserdam: Rudo Aaldijk, Delano Curallambra, Celeste Eckhardt, Alexandra de Gier, Jolene Goudriaan, Rebecca de Jong, Terrence Kappar, Heleen Klop, Dylan Knoop, Rinse Kooiman, Stefan Kraaijeveld, Maarten van Krimpen, Mathijs de Lange, Esti van Leeuwen, Johnno Peters, Chantal Sels, Sander Singewald, Vicky Somford, Ben Sonneveld, Rik Steenbergen, Anne Verbeek, Jessica Verhaar, Laurens Vogel, Alice van der Woerd, Bleskensgraaf ca: Rianne Stigter,
Dordrecht: Thijs Rozema, Juliëtte Salm,
Nieuw-Lekkerland: Tess de Goeij, Mark de Jager, Jeremy Molenaar, Nourdin Riedijk, Menno van der Zee,
Oud-Alblas: Annemijn Bokhout, Ruth Dane, Bart de Kluijver, Juultje Slotema, Cora Verdoren,
Papendrecht: Karan Bahadoer, Saskia Batenburg, Sven Blaak, Omar Bom, Sandra Bonjer, Freek Feenstra, Bram van de Griend, Daphne Heerema, Jordi van Hoorn, Quirina de Jonge, Hugo Kats, Femke Klop, Alinda Korteland, Sylvana Kramp, Dzenita Masic, Leoni Meerkerk, Sem Nardten, Rikash Oedjagirsing, Timo Otterman, Anouk van Seters, Sarah Stam, Michelle Torn, Hannah Visser, Ruben Visser, Renzo Vos, Adriaan van der Waal, Sean White, Sliedrecht: Salih Al Jaboury, Leon Nieuwenhuis, Omar Wardak,
Streefkerk: Marloes Brandwijk, Anouk van Heiningen

Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs
Alblasserdam: Erik Arentze, Janette Baerveldt, Renate van Bastelaere, Jeroen van den Berg, Esmee Boer, Daniël Borsje, Chantal Burggraeve, Melissa Charitos, Dennis van Eldik, Aron Elstak, Koen Golverdingen, Jeroen Goud, Roos Haverkamp, Vincent den Houter, Nicolette van Houwelingen, Milou Julicher, Graciëlla Ketting, Julia Klapwijk, Cindy Koops, Robin Lommerde, Thomas van Meerkerk, Heleen Ponse, Robbert Sam-Sin, Samantha Schouten, Marcel Schumacher, Kevin Smidt, Daan Steenbergen, Olaf Stellaard, Sylvia Tukker, Bart Vermaas, Pim Verschoor, Joost Vonk, Kirsten Zijderveld,
Bleskensgraaf ca: Geert van Pelt, Patricia Visser,
Brandwijk: Davey den Boer,
Dordrecht: Kimberley Buijs, Willemijn Dolmans, Lars Gerritsen, Laura Goulooze, Rebecca de Graaf, Dirk-Jan Kruijthoff, Simone Overtoom, Mariët Putters,
Hardinxveld-Giessendam: Elbert Knook, Erik Kramer, Melle de Ruijter,
Kinderdijk: Jannie van den Berg, Kevin Guldemond, Suzie Klapwijk, Brigitte van Rijn, Rochelle van der Wolk,
Nieuw-Lekkerland: Saffira Ben Hammouda, Rosa Edwards, Stefan de Groot, Fadi Hababa, Stefan Popken, Tim Rietveld, Milou Slingerland, Annelies Smits, Pim Spelde,
Oud-Alblas: Jeffrey Broere, Liza van Erk, Suzanne Heijkoop, Carlijn Lagendijk, Casper Mudde, Anjesse Stremler,
Papendrecht: Martijn Akker, Leon Akkermans, Marnix Baars, Demetrie van Berkum, Ilse Blok, Robin Breeman, Jaimy Broere, Lotte Brouws, Cindy de Bruin, Marc Commandeur, Thomas van den Dongen, Arjen Duijndam, Eline Geene, Christiaan Gelderman, Rudolf van Gent, David van der Giessen, Tom de Goede, Bas Hardenberg, Wietske den Hoed, Demy van der Jagt, Johan de Jong, Stanley, Bart Kuntz, Esther Labooy, Mylan May, Jimmy Nijs, Iwan Rikken, Maureen Sepers, Manon Stigter, David Veenhoven, Harm Verheul, Carine Visser, Cyntha Vonk, Lorraine de Wilt,
Ridderkerk: Marieje Plaisier,
Sliedrecht: Maarten Alblas, Elise van Andel, Mariska van Andel, Charlotte van Beest, Roos van den Berg, Coen Besseling, Iris Bons, Isabel Bons, Sarah Bons, Daphne Bot, Richard van Deurzen, Bas van Dongen, Sjoerd van der Leeden, Josien van der Meer, Marcel Vermeulen, Marieke Visser, Tom de Winter,
Wijngaarden zh: Ellis Bouter
 

Lees meer over:

geslaagden De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!