woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Prins Constantijnschool ontvangt aanmoedigingsprijs

24 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De Prins Constantijnschool is voor het tweede jaar met maar twee procent verschil tweede geworden in de strijd om de de Sportiefste School Bokaal. Vandaar dat deze school donderdagmiddag 23 juni de aanmoedigingsprijs kreeg uitgereikt van wethouder Kees
Koppenol. Voor de titel ‘Sportiefste School van Papendrecht’ tellen zowel de aanmeldingen voor de cursussen van Kies voor Hart en Sport
als de inschrijvingen aan de schoolsporttoernooien mee.

Uitreiking Sportiefste School Bokaal
De Sportiefste School Bokaal wordt 22 september 2011 door wethouder Kees Koppenol uitgereikt aan ’t Kofschip de Wielen. ’t Kofschip de
Wielen heeft deze wisselbokaal voor de derde keer gewonnen en mag de bokaal houden. Project Kies voor Hart en Sport Bijna alle basisscholen in Papendrecht en Alblasserdam hebben meegedaan aan het project Kies voor Hart en Sport. Dit is een project waarbij de leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs leren en ervaren wat het belang van sporten is in combinatie met gezonde voeding en leefstijl. Tijdens de gymnastieklessen maken de leerlingen kennis met verschillende vormen van sport. Kies voor Hart en Sport is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Papendrecht en de gemeente Alblasserdam.

Deel dit bericht met je vrienden!