zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Afsluitingsfeest Sport en Spel VVHP

27 juni 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) heeft op zaterdag 25 juni op feestelijke wijze Sport en Spel afgesloten met het houden van een boerderijspel en tafelen met zijn allen, er werd soep, pannenkoeken en fruit aan de sporters gepresenteerd, uiteraard kregen ook de honden wat lekkers.

Nicole Suyker won uiteindelijk de Sport en Spel met hond Lara, haar team had het spel gewonnen en zij mochten als eerste de raadsels oplossen. Zij kreeg een leuk mandje met lekkere dingetjes voor de hond.

Er is nu een zomerstop, na de zomervakantie gaan de trainsters Lenie en Arja weer druk aan de slag met het najaarsprogramma voor de hondensporters, het wordt ook dan een druk programma met nog 2 bekerwedstrijden in het verschiet en menige certificatenrace’s.

Voor meer informatie over de vereniging, zie www.bezichtig.nu/vvhp of neem contact op met Arja via 06 – 12 38 94 30.

Deel dit bericht met je vrienden!