Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Drie aanhoudingen na onrust in Papendrecht

2 juli 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Drie mannen van 18 (2x) en 19 jaar uit Papendrecht zijn op 2 juli op de Wieklaan en de Stellingmolen aangehouden. Rond 03.00 uur vond op de Wieklaan een vechtpartij plaats waarbij zo’n 30 tot 35 mensen betrokken waren. Twee agenten grepen in en haalde de groep met gebruik van de wapenstok uit elkaar. Een deel van de groep, zo’n 25 man, keerde zich vervolgens tegen de agenten, die snel assistentie kregen van collega’s. Zij droegen in duidelijke taal de veelal dronken mensen op weg te gaan, wat een deel van hen ook deed. Een 18-jarige en een 19-jarige man vond het echter nodig hier de agenten grof uit te schelden, waarop ze werden aangehouden. Dat werd in eerste instantie gehinderd door een 18-jarige man die een agent bij zijn arm vasthield. Hij werd direct aangehouden wegens belemmering. Het hielp ook niets, want de twee mannen die de agenten beledigden werden alsnog snel aangehouden. Na de aanhoudingen keerde de rust weer. Alle verdachten zijn na een nacht cel en verhoor heengezonden.

Lees meer over:

stellingmolen Wieklaan
Deel dit bericht met je vrienden!