Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk wil graag activtiteitencommissie Wilgendonk oprichten

6 juli 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Sinds 2009 heeft Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk voor de wijk Molenvliet een eigen activiteitencommissie. In deze commissie zitten Gina Schmitt, Jannie Hobers en Désiree Capiteijns. Ze worden per activiteit ok geholpen door vrijwilligers en een aantal sponsoren, zoals C1000 en Woonkracht10. Er zijn inmiddels met groot succes meerdere activiteiten georganiseerd waar vele kinderen en ouders hebben deelgenomen. Voorbeelden zijn de kick-off op 16 oktober 2010 op het Molenveld, de carnavalsviering op 26 februari en de activiteiten met Pasen in De Spil.

Nu wil Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk graag ook in de wijk Wilgendonk een dergerlijke activiteitencommissie gaan starten. Uit vragen blijkt dat er ook in de Wilgendonk behoefte is. Dat bleek ook uit de sport- en Spelmiddag van 17 mei jl. , die door zo'n 270 kinderen werd bezocht.

Het Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk  nodigt dan ook mensen uit om contact op te nemen, ideeën te bespreken en te overleggen hoe dit opgezet kan worden. Geínteresseerden kunnen contact opnemen via de website www.molenvliet-wilgendonk.nl.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!