dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Jongen met gestolen fiets aangehouden

7 juli 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De politie heeft woensdagochtend een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op verdenking van heling. Die ochtend kwam een 57-jarige man uit Papendrecht aangifte doen van diefstal van zijn fiets. De fiets was de nacht ervoor weggenomen uit zijn  tuin en de man had die ochtend een jongen met de gestolen fiets zien rijden. Toen agenten vervolgens een kijkje nemen, zagen ze in het Vijverpark twee jongens fietsen, waarvan er een op de gestolen fiets reed. Hierop zijn de agenten achter de jongens aan gegaan en wisten de jongen met de gestolen fiets even verderop aan de Zonnedauw aan te houden. De andere jongen wist te ontkomen. De jongen is voor verhoor meegenomen naar het bureau en is in verzekering gesteld.

Lees meer over:

fiets aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!