Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt voor Nationale Buitenspeeldag 2012

9 juli 2011

De werkgroep Hendrik Breitnerstraat organiseert jaarlijks de Nationale buitenspeeldag  in Papendrecht. Om deze dag financieel mogelijk te blijven maken organiseert de werkgroep begin 2012 weer een grote rommelmarkt in de Hendrik Breitnerstraat.

Gedurende het gehele jaar zamelt de werkgroep hiervoor allerlei spullen in en biedt deze op de rommelmarkt te koop aan. Heeft u bruikbare spullen voor de rommelmarkt, zoals boeken, speelgoed, huishoudelijke apparatuur, kleding e.d. dan kunt contact op nemen met Dhr. Sjaak Troost 06 – 24433594 of met Mevr. Greet Boerman BEWONERSCOLLECTIEF-BREITNER@LIVE.NL De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten bate van de Nationale Buitenspeeldag 2012
 

Deel dit bericht met je vrienden!