Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Beschermd Wonen in Oostpolder

21 juli 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In de wijk Oostpolder wordt aan de Zaling momenteel de laatste hand gelegd aan een voorziening voor ‘Beschermd Wonen’. De woonvoorziening van Yulius, organisatie voor geestelijke gezondheid, bestaat uit vijftig zogenoemde zorgappartementen voor mensen met een autismespectrumstoornis, kortweg ‘autisme’. Eind augustus nemen de eerste bewoners hun intrek in hun appartement. Omwonenden zijn door Yulius uitgenodigd kennis te komen maken met hun toekomstige buren op zaterdag 23 juli tussen 13.00 en 15.00 uur en op dinsdag 9 augustus van 16.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.yulius.nl.

Lees meer over:

Oostpolder zaling
Deel dit bericht met je vrienden!