maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Marktmeester nadert voltooing

22 juli 2011

PAPENDRECHT - Het nieuwbouwproject De Marktmeester op het winkelcentrum De Meent is al vergevorderd. Inmiddels is aan de buitenreclame te zien welke winkels zich gaan vestigen. Het gaat om de Action, Smit Mode, Beter Horen, Restaurant Il Mercato, Vögele, Bristol en kapsalon Très Joli (zie ook foto's onder).

Volgens Woningstichting Woonkracht 10 loopt de verkoop van de appartementen boven de winkels voorspoedig. Een aantal appartement zijn sinds kort ook in de verhuur gegaan, omdat er in Papendrecht weinig huurwoningen zijn voor bewoners met een bovengemiddeld inkomen.


De Marktmeester gezien vanaf de Veerpromenade

Italiaans Restaurant Il Mercato

Bristol en Vögele aan de Markt

De verbouwing/inrichting bij Bristol

Audicien Beter Horen en Smit Mode aan de Veerpromenade

De Action aan de PC Hooftlaan

 

Deel dit bericht met je vrienden!