maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Groep mishandelt man

24 juli 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Een groep van ongeveer zes personen hebben een 40-jarige man uit Oud-Alblas mishandeld. Hij liep letsel op boven zijn oog en had een aantal steekverwondingen onderaan zijn rug. Na behandeling in het ziekenhuis mocht het slachtoffer naar huis. Het incident gebeurde op zaterdag 23 juli 2011 rond 02.40 uur op de Eilandstraat in Papendrecht. Het slachtoffer liep daar met zijn vrouw en twee kinderen. Vanuit de groep riepen mensen wat naar hen waarop de man reageerde. Hierna mishandelden de verdachten hem. De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben en vraagt hen te bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

mishandeling Eilandstraat
Deel dit bericht met je vrienden!