Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Meester Ricardo van de Viermaster getrouwd

1 augustus 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Tussen alle regenachtige dagen door is meester Ricardo van OBS DeViermaster op die ene, zonnige dag in juli getrouwd met zijn Daniëlle. Op vrijdagmiddag 15 juli waren een groot aantal van zijn oud-leerlingen naar Nieuwpoort getogen om het bruidspaar met hun aanwezigheid (en uiteraard met bogen) te verrassen.

De plechtigheid begon met een filmpje waarop alle kinderen van de ‘oude’ groep 8 te zien waren met een persoonlijke boodschap voor hun  meester en zijn bruid. Bij elke boodschap hoorde een cadeautje, welke die middag aan het bruidspaar werd overhandigd. Meester Ricardo en Daniëlle kunnen terugkijken op een geslaagde en heel gezellige middag.

Lees meer over:

school viermaster trouwerij
Deel dit bericht met je vrienden!