Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

FC Dordrecht veegt VV Papendrecht van de mat

1 augustus 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Papendrecht Zondag 1 heeft zaterdag 30 juli 2011 de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen buurman FC Dordrecht verloren. In het stadion van FC Dordrecht werd het uiteindelijk 7-0 voor de thuisploeg.

Lange tijd leek het erop dat FC Dordrecht weleens een moeilijk middagje kon gaan beleven aan de Krommedijk. Papendrecht vocht voor elke meter en hield 44 minuten lang knap stand. Vlak voor rust viel toch de Dordtse goal via Jesse Mayele.

Na de thee was het verzet gebroken en hoe. Onder leiding van Renaldo Jongebloet, die tweemaal scoorde, werd de score uitgebouwd naar 7-0. Shayron Curiel, Nick Coster, Johan Versluis en Cecilio Lopes maakten de overige doelpunten. Voor Papendrecht was geen eretreffer weggelegd.

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!