dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Bethlehemkerk start voorbereidingen jubileumfeest

1 augustus 2011

PAPENDRECHT - De Hervormde Gemeente Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat viert van vrijdag 4 t/m zondag 6 november haar 50-jarig bestaan. Ingrediënten voor het feest zijn een concert, een knutselmiddag en gezamenlijke maaltijd en een inspirerende ochtendviering. En dat alles met als thema "Mosterd".

Om de festiviteiten in goede banen te leiden, is er een jubileumcommissie opgericht. Deze commissie heeft André de Jager bereid gevonden op na te denken over de invulling van het concert op vrijdagavond. Op deze avond zullen Bethlehemkerkers hun muzikale talenten laten horen.

De commissie roept (oud-)leden op om ideeën, anekdotes, foto's en nog meer aan te dragen. Dit kan worden gemaild aan onzekerk50jaar@gmail.com. Voor meer informatie, zie ook www.pknpapendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!