vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Marktplein wordt autovrij

2 augustus 2011

PAPENDRECHT - Vanaf 29 augustus 2011 (week 35) is het gehele marktplein autovrij. De uitritconstructies worden opgeheven, de blauwe strepen worden verwijderd en het straatmeubilair wordt geplaatst.

De fietsenstalling wordt tijdelijk verplaatst naar de zuidoosthoek van het marktplein. Hierdoor krijgt de weekmarkt een andere indeling. Van 15 augustus tot 22 augustus (week 33) kunt u geen gebruik maken van de bewaakte fietsenstalling.

De aanwezige parkeerplaatsen in de omgeving van het plein blijven verder gehandhaafd voor mensen met een fysieke beperking en de weg voor het gemeentehuis blijft bereikbaar voor het laden en lossen van goederen voor de winkels in het huidige ‘Van der Kevie’-pand.

Lees meer over:

Marktplein
Deel dit bericht met je vrienden!