dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Voetvolley en zandsculpturen in De Hooght

2 augustus 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Donderdagmiddag 4 augustus is het zomer in Papendrecht. Jeugdcentrum Interval organiseert in Zwembad De Hooght voor de eerste keer een voetvolleybaltoernooi voor jongeren tussen 12 en 23 jaar. Je kunt je opgeven per team van twee personen bij Chandre of Sjors van Jeugdcentrum Interval, tel. 078 - 770 81 65 of bij de receptie van het zwembad.

Kinderen tot 12 jaar kunnen die middag een zandsculptuur maken en na het harde werken een gratis ijsje ophalen bij de kiosk van het zwembad. Om 16.00 uur bekijkt een deskundige jury alle kunstwerken. Voor de drie mooiste creaties is er een leuke prijs beschikbaar. 

Zowel het voetvolleytoernooi als het zandsculpturen maken begint om 14.00 uur. Deelname is gratis. Je hoeft alleen maar een geldig toegangskaartje voor het zwembad te hebben.

Lees meer over:

zwembad interval
Deel dit bericht met je vrienden!