dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Zwemfestijn valt in het water

4 augustus 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Jammer, jammer, jammer, het geplande zwemfestijn wat werd georganiseerd door Woonkracht10 en de medewerkers van wijkcentrum Bij Bosshardt is door de slechte weersvooruitzichten uit veiligheid afgeblazen.
 
In plaats daarvan is er een gezellige middag georganiseerd in wijkcentrum Bij Bosshardt en konden de kinderen knutselen, buiten spelen of lekker op de Playstation een game spelen. Ondanks dat de kinderen het erg jammer vonden dat het zwemmen niet doorging hebben ze zich toch prima vermaakt en hebben ze ook de beloofde broodjes knakworst gehad en een leuke tas met inhoud van Woonkracht10.
 
Aan het einde van de middag hebben Pieter van den Berg en Marco Oudshoorn beloofd het goed te maken door in de herfst vakantie alsnog met de kinderen te gaan zwemmen in het binnenbad van zwembad de Hooght. Met deze belofte is een toch nog zeer leuke middag afgesloten en vertrokken de kinderen in jubelstemming naar huis.

Foto: Pieter vd Berg

Deel dit bericht met je vrienden!