dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Onderzoek mogelijke drenkeling

9 augustus 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De politie heeft na een melding een onderzoek ingesteld naar een mogelijke drenkeling. Bij de meldkamer van de hulpdiensten kwam op maandagavond 8 augustus 2011 rond 22.20 uur de melding van een getuige dat er iemand over de brug liep en kort hierop weg was. Het gaat dan om de brug van de N3 tussen Papendrecht en Dordrecht. Direct stelden de hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer, Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en Rijkswaterstaat, een onderzoek in. Na ruim een uur zoeken werd de zoekactie om ongeveer 23.30 uur gestaakt. De politie gaat op dinsdag verder met het onderzoek. Er is vooralsnog niemand opgegeven als vermist.

 

Foto: Pieter vd Berg

Lees meer over:

drenkeling beneden merwede
Deel dit bericht met je vrienden!