woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

TOP geeft Tennisclinics in het voortgezet onderwijs

16 augustus 2011

PAPENDRECHT - De Papendrechtse tennisvereniging TOP gaat op 30 augustus en 1 september 2011 tennisclinics geven aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.
 
Het project ‘Verenigingssport in het voortgezet onderwijs’ is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Alblasserdam en Papendrecht, de scholengemeenschappen De Lage Waard en Het Willem de Zwijgercollege. In het kader van voortzetting van dit breedtesportimpulsproject worden sportclinics voor de leerlingen van de beide scholengemeenschappen georganiseerd. Het initiatief voor een clinic ligt bij de sportvereniging. De sportconsulenten van beide gemeenten zorgen voor totstandkoming van overleg tussen verenigingen en scholen.
 
De Tennisclinics worden verzorgd door TOP en hoopt hierdoor meer jongeren te interesseren voor de tennissport. De initiatiefnemer is Edu Saffignani.

Deel dit bericht met je vrienden!