dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Gestolen kentekenplaten snel gevonden

17 augustus 2011

PAPENDRECHT - De politie heeft bij een controle twee gestolen kentekenplaten teruggevonden. Agenten zagen op woensdag 17 augustus 2011 rond 01.25 uur een auto stoppen onder het viaduct van de N214 in Hoogblokland.
 

De bestuurder stapte snel uit en ging aan de passagierskant staan. Het bleek te gaan om een 23-jarige man uit Utrecht waarvan het rijbewijs eerder was ingevorderd. De man mocht dus geen auto besturen. In de auto lagen twee kentekenplaten. Onderzoek leverde op dat deze kort hiervoor gestolen waren in Vianen. Politiemensen hielden de 23-jarige man en een 16-jarige jongen uit Rotterdam, die ook in de auto zat, aan.

Lees meer over:

gestolen kentekenplaten
Deel dit bericht met je vrienden!